Fietsgids: Fiets de schitterende zilverroute
 
 
  Nieuws   Alle gidsen   Online bestellen   Georganiseerde Reizen   Boeken over Ons   GPS   Links   Contact
  
Rome
Barcelona
Parijs
Andalusië
Salzburg-Venetië
Maasroute
Ruta Iberica
Veneto
Rivièra-Piemonte
Zwarte Wouden
Zilverroute
La Velodyssee
Provence
Ierland
Griekenland
Balkan
Venetië
Midden-Europa
Veloroute du Soleil
Aanvullingen

Hier plaatsen wij accomodaties die nog niet aan de nieuwste druk zijn toegevoegd. Wilt u een accomodatie aan ons doorgeven? Stuur dan een email naar fiets@cyclingeurope.nl.


Kaart 4
Blz. 26: Hotel Moya. Telefoonnummer is gewijzigd. Nu 924 516136. Prijs 2 pers. 40.- euro, voor pelgrims 25.- euro per tweepersoonskamer incl. ontbijt en gratis gebruik van wasmachine.


Kaart 9
De camping bij Prosperina is dicht.


Kaart 16
De albergue van Alba & Soraya in La Calzada de Béjar is de moeite waard. We hadden er een 2-p kamer en heerlijk zelfgemaakte paella gegeten.


Kaart 32
Zeer mooie locatie met tuin in klein dorpje Pazos , Aan de N 525, 2 km vóór Cea. Aangegeven als Alojamiento Rural. éénpersoonskamer 15.-, tweepersoonskamer 35.-. De eigenaar brengt je met de auto naar een eetadres en haalt je weer op. Aanrader! www.alojamientoruralpazos.es tel. 619445640

Voor mensen die na Cea de N525 blijven volgen is er een redelijk nieuw en prima hostal Casanovas in Silleda. 25.- euro tweepersoonskamer, 986180350, www.casanovahosteleria.com


Kaart 33
In Agolada, bevindt zich Hostal/Restaurante Galicia, Rua Subida Feira 1, nummer 30 Agolada tel 986788193, Wij betaalden € 30.- voor een tweepersoonskamer met douche en WC, zonder ontbijt. Is tevens een restaurant. Maar geen ontbijt service.


Kaart 34
In Vila de Cruces viel het nog niet mee om een overnachtingsplek te vinden. Pension restaurant Carlos is alleen nog maar een bar/restaurant, het pension is opgeheven. Vlakbij de kerk vind je Casa Din Don, een prima plek om te verblijven, eten is ook prima! Prijs: €40,00 incl. ontbijt.

 

Onbegrensd Fietsen
HOME
Nieuws
Bestellen
Georganiseerde Reizen
Boeken over Ons
GPS
Links
Contact
Algemene voorwaarden

Routes
Fietsen naar Rome
Fietsen naar Barcelona
Fietsen naar Parijs
Fietsen door Ierland
Fietsen door Griekenland
Fietsen naar Andalusië
Fietsen door de Provence
Fietsen naar de Rivièra
Fietsen van Salzburg naar Venetië
Fietsen door Midden-Europa

Zilverroute
Zilverroute
Overzichtskaart
Aanvullingen
Reacties
Foto's
GPS