Fietsgids: Mooiste fietsroute door de Veneto (Venetie)
 
 
  Nieuws   Alle gidsen   Online bestellen   Georganiseerde Reizen   Boeken over Ons   GPS   Links   Contact
  
Rome
Barcelona
Parijs
Andalusië
Salzburg-Venetië
Maasroute
Ruta Iberica
Veneto
Rivièra-Piemonte
Zwarte Wouden
Zilverroute
La Velodyssee
Provence
Ierland
Griekenland
Balkan
Venetië
Midden-Europa
Veloroute du Soleil
Aanvullingen


Hier plaatsen wij aanvullingen op de route, zodat u via deze pagina altijd op de hoogte kunt blijven van de laatste wijzigingen in de fietsroute. Wilt u een aanvulling aan ons doorgeven? Stuur dan een email naar fiets@cyclingeurope.nl.


Terugroutes Veneto-gids
Hieronder de terugroutes voor de Veneto-gids:

terugroutes.doc

 


Ferrara-Stad + Padova-Battaglia
Bij de voorbereiding van het drukwerk is de kaart voor Ferrara stad niet in de layout meegenomen. Deze kaart kan men hier afzonderlijk downloaden. Omwille van het overzicht is ook het traject Padova - Battaglia nu als aaneengesloten fragment hier weergegeven:

Ferrara-Stad.pdf
Padova-Battaglia.pdf

 


Kaart B4
Tussen Vicenza en Verona kan je nu prima fietsen, In Longare even het fietsbordje richting Padova volgen en over de rivier rechtsaf het fietspad op. De rest is prima te volgen via onderstaand kaartje.Blz 34
Aan het begin van het hoofdstuk staat "Kaarten D1 t/m D4". Dit moet echter "Kaarten D1 en D2" zijn. De kaarten D3 en D4 bestaan niet en zijn ingenomen door kaartblad G1 en het inzet kaartje op bladzijde 38. In de nieuwe Salzburg-Venetië gids (3e druk) zit een kaartblad (32) waar ook gebruik van gemaakt kan worden. Hier een PDF van dat kaartblad:

Salz-32.pdf
Kaart D2
Er is bij punt 6 (heen) 3 (terug) een nieuwe fietstunnel onder de drukke weg langs Mestre. Daar gaat een nieuw stukje Fietspad aan weerszijden aan vooraf.


Aanwijzing 4. De eerste aanwijzing 4 klopt. Maar de tweede moet 5 zijn. Echter de situatie is sinds dit jaar gewijzigd. De italiaanse fietsroute gaat daar nu naar links, volgt dan 150 meter de snelweg en dan is pas naar rechts het tunneltje naar de grote winkelcentrum (nave de Vero) om onder de weg door te gaan. Je komt dan bij parkeerplaats van het winkelcentrum, langs winkelcentrum rijden en dan links af en na 10 meter weer rechts af. Je komt dan bij een grote weg. Als je die rechts af gaat dan kom je uiteindelijk uit bij het station Mestre. De fietsbordjes leiden je er ook naar toe maar die leiden je wel iets om. Andersom geldt als de belangrijkste tip om de parkeerplek van het grote winkelcentrum Nave de Vero in de gaten te houden want daar zit de tunnel.


Kaart G4
Nieuwe houten brug door botenkerkhof volledig klaar en open. Wel best wandelen met de fiets. Wij waren er in de zomer en de brug wordt veel gebruikt door wandelaars en lopers. Het is er zelf de moeite om wat trager doorheen te gaan.


Kaart Q1
Route andersom (Ferrara - Chioggia):
Punt 8: Na sluisje linksaf van dijk af. Na 2 km 1ste weg schuin links en na 1 km weer schuin links naar kanaal toe.
Punt 7: Onder brug door RA langs het talud van de brug en dan scherp RA de brug over.
Hierna RD bij rotonde met verkeersweg, RD tot aan brug bij kanaaltje, Punt 6
Punt 6: Hier RA langs kanaal weggetje helemaal volgen tot over brede kanaal en dan bij T-splitsing linksaf met weggetje mee door bocht en bij tweede weg LA, langs spoor tot aan rivier.
Punt 4: Hier RA spoor over en LA drukke verkeersweg op brug over (opletten). Gelijk na brug Ra langs rivier en hierna 3de weg LA naar gehucht Ca'Lino.
Punt 3: RA weggetje op door dorp en links aanhouden met de weg mee naar rivier toe tot weer grote weg. Brug over en hierna 1ste weg schuin rechts er af. Zie verder de aanwijzingen vanaf punt 3 op F3.

 

Onbegrensd Fietsen
HOME
Nieuws
Bestellen
Georganiseerde Reizen
Boeken over Ons
GPS
Links
Contact
Algemene voorwaarden

Routes
Fietsen naar Rome
Fietsen naar Barcelona
Fietsen naar Parijs
Fietsen door Ierland
Fietsen door Griekenland
Fietsen naar Andalusië
Fietsen door de Provence
Fietsen naar de Rivièra
Fietsen van Salzburg naar Venetië
Fietsen door Midden-Europa

Veneto
Venetië
Overzichtskaart
Aanvullingen
Reacties
Foto's
GPS