Fietsgids: Mooiste fietsroute over de Ruta Iberica
 
 
  Nieuws   Alle gidsen   Online bestellen   Georganiseerde Reizen   Boeken over Ons   GPS   Links   Contact
  
Rome
Barcelona
Parijs
Andalusië
Salzburg-Venetië
Maasroute
Ruta Iberica
Veneto
Rivièra-Piemonte
Zwarte Wouden
Zilverroute
La Velodyssee
Provence
Ierland
Griekenland
Balkan
Venetië
Midden-Europa
Veloroute du Soleil
Aanvullingen


Hier plaatsen wij aanvullingen op de route, zodat u via deze pagina altijd op de hoogte kunt blijven van de laatste wijzigingen in de fietsroute. Wilt u een aanvulling aan ons doorgeven? Stuur dan een email naar fiets@cyclingeurope.nl.

Kaart 2 t/m 5

(september 2023) Door het noodweer van begin september ’23 in het gebied tussen El Escorial en San Martin de Valdeiglesias zijn bij de overstromingen de onverharde wegen in dit gebied onbegaanbaar geworden. Dat betekent dat men vanaf El Escorial enkel de verharde wegen kan volgen. De route gaat daarom als volgt: El Escorial - Robledo de Chavela over de N512 en de M503 naar Pelayos de la Presa en dan de huidige hoofdroute via Cadalso de los Vidrios naar Cenicientos. Vanaf Cenicientos volgen we dan de M547 naar Higuera de las Dueñas en dan de weg volgen naar El Real de san vicente. De weg van Cenicientos naar Pelahustan is te slecht geworden wegens afbrokkelend asfalt.

Kaart 10

(26-9-'23) Het onverharde pad dat na Guadalupe over de oude spoorbrug gaat naar de weg toe is een stuk slechter geworden om te fietsen nu. Maar ook lopend schijnt het toch nog steeds mooi te zijn. voor wie twijfelt gaat gewoon over de geasfalteerde hoofdweg.


Kaart 31

(26-9-'23) Op variant A tussen Setubal rn Santana (kaart A1) heeft een aardverschuiving plaatsgevonden. Voorlopig kan je beter de andere varianten nemen. Via Tomtom Mydrive kan je zien of de blokadde is opgelost.

 

 

 

 

Onbegrensd Fietsen
HOME
Nieuws
Bestellen
Georganiseerde Reizen
Boeken over Ons
GPS
Links
Contact
Algemene voorwaarden

Routes
Fietsen naar Rome
Fietsen naar Barcelona
Fietsen naar Parijs
Fietsen door Ierland
Fietsen door Griekenland
Fietsen naar Andalusië
Fietsen door de Provence
Fietsen naar de Rivièra
Fietsen van Salzburg naar Venetië
Fietsen door Midden-Europa

Ruta-Ibérica
Ruta-Ibérica
Overzichtskaart
Aanvullingen
Reacties
Foto's
GPS