Fietsgids: Mooiste fietsroute over de Ruta Iberica
 
 
  Nieuws   Alle gidsen   Online bestellen   Georganiseerde Reizen   Boeken over Ons   GPS   Links   Contact
  
Rome
Barcelona
Parijs
Andalusië
Salzburg-Venetië
Maasroute
Ruta Iberica
Veneto
Rivièra-Piemonte
Zwarte Wouden
Zilverroute
La Velodyssee
Provence
Ierland
Griekenland
Balkan
Venetië
Midden-Europa
Veloroute du Soleil
Aanvullingen


Hier plaatsen wij accomodaties die nog niet aan de nieuwste druk zijn toegevoegd. Wilt u een accomodatie aan ons doorgeven? Stuur dan een email naar fiets@cyclingeurope.nl.


Pagina's:
- Pagina 17 in Laruns is Camping Ayerbe niet meer toegankelijk, doorverwezen naar Camping des Gaves.

- Pagina 19: Escarrilla : de plaats heeft een prima camping voor fietsers.

- Pagina 21/30: Camping in Anzanigo bestaat niet meer (ondanks een fraaie website). Ook de Casa Rural is niet meer beschikbaar, bevestigd door een inwoner van het dorp.


Kaart 17
Wij hebben in Gotor vlakbij illueca in een convent overnacht. Dat was ook bijzonder. 20 euro per persoon en onze zoon van vier was gratis. Het heet carpe diem. Je slaapt op een slaapzaal, maar ik denk dat je die meestal voor jezelf hebt zoals wij ook. Er is s avonds geen warm eten, alleeen s middags, maar Illueca is vlakbij. Wij hebben zelf voor het klooster op de tafels buiten gekookt en daar heerlijk gezeten. We hadden voor het restaurant dichtging nog snel koude wijn gekocht. Dit is ook een aanvulling dus.

Het voormalig klooster in Gotor, Alberque Carpe Diem , heeft vijf slaapkamers. Gedeelde douche en toilet op de gang. Heerlijk eten ook, maar het restaurant sloot om 16 uur, dus kom op tijd.


Kaart 18
Het hotel in Tejado was die dag vol en moesten we afzakken naar Seron de Nagima, hostal Castillo. Het rrstaurant is tot nader orde gesloten, maar de plaatselijke bar heeft eten en je kunt er basic booschappen krijgen. Vam Seron pak je de route in Gomara weer op, of je gaat via een landweg, van ledesca naar villaseca. Erg mooie doorsteek en je pakt dan gewoon de via verde weer op.


Kaart 19
In Tejado is er een klein hotel Rural bij gekomen El Cielo. Heel handig in deze streek waar niet veel is. het is open sinds februari en inmiiddels hebben al enkele fietsers er geslapen. De fietsen kunnen staan in hun grote tuin en men kan er ook eten.
www.elcieloentejado.com


Kaart 20
De camping bij Aranda de Duero is gesloten.


Kaart 30
In Coca is een camping municipal, 1 km voorbij het kasteel. Geen gras, maar verder prima camping met erg behulpzame beheerder. Gebruik wasmachine (inclusief wasmiddel) was bij de prijs van 15 euro inbegrepen. Coca Camping Cantosal www.campingcantosal.com/

 

Onbegrensd Fietsen
HOME
Nieuws
Bestellen
Georganiseerde Reizen
Boeken over Ons
GPS
Links
Contact
Algemene voorwaarden

Routes
Fietsen naar Rome
Fietsen naar Barcelona
Fietsen naar Parijs
Fietsen door Ierland
Fietsen door Griekenland
Fietsen naar Andalusië
Fietsen door de Provence
Fietsen naar de Rivièra
Fietsen van Salzburg naar Venetië
Fietsen door Midden-Europa

Ruta-Ibérica
Ruta-Ibérica
Overzichtskaart
Aanvullingen
Reacties
Foto's
GPS