Fietsgids: Mooiste fietsroute langs de Maas met deze Maasroute
 
 
  Nieuws   Alle gidsen   Online bestellen   Georganiseerde Reizen   Boeken over Ons   GPS   Links   Contact
  
Rome
Barcelona
Parijs
Andalusië
Salzburg-Venetië
Maasroute
Ruta Iberica
Veneto
Rivièra-Piemonte
Zwarte Wouden
Zilverroute
La Velodyssee
Provence
Ierland
Griekenland
Balkan
Midden-Europa
Veloroute du Soleil
Aanvullingen


Hier plaatsen wij extra informatie over het vervoer (heen en terug). Wilt u nieuwe informatie over het vervoer aan ons doorgeven? Stuur dan een email naar fiets@cyclingeurope.nl.


Vervoer
Tussen 16 juli en 7 augustus 2022 rijden er geen rechtstreekse treinen tussen Luxemburg en Thionville en omgekeerd. Tussen Luxemburg en Bettembourg rijden er vervangende bussen. Vanaf Bettembour kan men weer met de trein verder. De bussen nemen beperkt fietsen mee, maar men kan ook vanaf Luxemburg reizen via Pétange en dan weer terug naar Bettembourg of andersom. Hou rekening met extra reistijd. Voor de kosten maakt het niks uit. Het openbaar vervoer in Luxemburg is gratis. Van 7 augustus tot 10 september kan men wel per trein reizen tussen Luxemburg en Thionville maar is er een verplcihte overstap in Bettembourg. Tussen 13 augustus en 19 augustus kan men niet per trein reizen tussen Arlon en Luxemburg (vv). er rijden bussen. Wel kan men van Luik naar Luxemburg.

Cycletours onderhoudt in 2022 een busverbinding op Langres

In 2022 rijdt de bus op 29-4, 13-5, 27-5, 10-6 en 24-6. Of er na die datum meer ritten volgen hangt af van Covid. Meer info op www.cycletours.nl

De frequentie van de treinverbinding tussen Luik en Luxemburg is uitgebreid tot een trein per uur. Alleen op zaterdag en zondag is dit slechts een keer per twee uur. Daarmee kan men vrijwel ieder uur van Maastricht naar Nancy reizen, om vanaf daar naar de bron van de Maas te fietsen en dan afdalen.

 

Onbegrensd Fietsen
HOME
Nieuws
Bestellen
Georganiseerde Reizen
Boeken over Ons
GPS
Links
Contact
Algemene voorwaarden

Routes
Fietsen naar Rome
Fietsen naar Barcelona
Fietsen naar Parijs
Fietsen door Ierland
Fietsen door Griekenland
Fietsen naar Andalusië
Fietsen door de Provence
Fietsen naar de Rivièra
Fietsen van Salzburg naar Venetië
Fietsen door Midden-Europa

Maasroute
Maasroute
Overzichtskaart
Aanvullingen
Reacties
Foto's
GPS