Fietsgids: Mooiste fietsroutes naar Andalusië
 
 
  Nieuws   Alle gidsen   Online bestellen   Georganiseerde Reizen   Boeken over Ons   GPS   Links   Contact
  
Rome
Barcelona
Parijs
Andalusië
Salzburg-Venetië
Maasroute
Ruta Iberica
Veneto
Alpen-Piemonte
Zwarte Wouden
Zilverroute
La Velodyssee
Provence
Ierland
Griekenland
Balkan
Venetië
Midden-Europa
Veloroute du Soleil
Aanvullingen


Hier plaatsen wij aanvullingen op de route, zodat u via deze pagina altijd op de hoogte kunt blijven van de laatste wijzigingen in de fietsroute. Wilt u een aanvulling aan ons doorgeven? Stuur dan een email naar fiets@cyclingeurope.nl.


Kaart 18

Het wegdek van de route na Alcaraz over Vianos is de laatste tijd juist verbeterd.

Kaart 29

Komende van Ronda en El Chorro:
Van Estación de Cártama naar Málaga kan men het beste via Campanillas. Een deel is vrij druk en nogal smal, maar je bent relatief snel bij de stadsrand van de stad, waarna je verder fietst over fietspaden. Er is inmiddels een aardig netwerk in Málaga.

Maar er zulllen ook fietsers zijn die vanuit Estación de Cártama naar het vliegveld willen, voor hun is het goed om de zuidelijke route te volgen.

Voor mensen die met het vliegtuig aankomen: je kunt sinds een aantal jaren heel makkelijk met de trein (Renfe Cercanías) naar station María Zambrano of naar Málaga Centro-Alameda, iedere twintig minuten; fiets kan gratis mee. Maar als je met het vliegtuig aankomt en je hebt de tijd en het is nog licht, dan kun je nu op een aardige manier naar Málaga fietsen, alleen de eerste paar kilometer zijn druk.

Vanuit het vliegveld volg je de borden naar San Julián. Op kruising na het spoor l.a. richting Guadalmar. Bij rotonde r.d. richting ‘Leroy Merlin’. Daar RD onder 2 hoge viaducten door en schuin RA richting Guadalmar Rotonde in Guadalmar voor Málaga links en meteen rechts (Calle Campanillas; RD Is logischer maar is eenrichtingsverkeer), na 400 m einde weg LA Calle Wilkinson, einde LA, na 200 m. RA dijkje op. Er volgt een gravelpad, goed berijdbaar. Na 250 m.RA brug over, ca. 500 m verder over de volgende brug (naar verluidt de langste houten fietsbrug van Europa. Na de brug RA, na 500 m LA bruggetje over en meteen RA, 500 meter verder bij drie zwerfkeien LA het asfalt op. Na 300 m bij stoplicht fietspad op met rood plaveisel, dit slingerende pad blijven volgen, dichterbij het centrum ligt het pad links van de weg.

 


Kaart 30B

De oude weg na Hotel Las Pedrizas is nu afgesloten. Je moet nu vanaf het hotel een paar honderd meter dalen en bij de rotonde rechtdoor naar Colmenar. Overigens blijkt de doorsteek nog steeds zeer goed te doen en fraai uitzicht

Track
Er zat een klein foutje in de deeltrack nummer 2. Deze is nu gecorrigeerd.
 [ 2-Manresa-Montblanc.zip ]

 

Onbegrensd Fietsen
HOME
Nieuws
Bestellen
Georganiseerde Reizen
Boeken over Ons
GPS
Links
Contact
Algemene voorwaarden

Routes
Fietsen naar Rome
Fietsen naar Barcelona
Fietsen naar Parijs
Fietsen door Ierland
Fietsen door Griekenland
Fietsen naar Andalusië
Fietsen door de Provence
Fietsen naar Piemonte en de zee
Fietsen van Salzburg naar Venetië
Fietsen door Midden-Europa

Andalusië
Andalusië
Overzichtskaart
Aanvullingen
Reacties
Foto's
GPS