Onbegrensd Fietsen - Bestel hier online fietsgidsen met de mooiste fietsroutes door europa
 
 
  Nieuws   Alle gidsen   Online bestellen   Georganiseerde Reizen   GPS   Links   Boeken over Ons   Contact
  
Rome
Barcelona
Parijs
Andalusië
Salzburg-Venetië
Maasroute
Rond Holland
Ruta Iberica
Veneto
Rivièra-Piemonte
Zilverroute
La Velodyssee
Provence
Ierland
Griekenland
Balkan
Venetië
Midden-Europa
Veloroute du Soleil
Deel 0
Georganiseerde Reizen

Sinds het voorjaar van 2013 organiseert TRAP Reizen fietsvakanties op basis van de routes uit de serie Onbegrensd Fietsen. TRAP Reizen is een nieuwe afdeling van STAP Reizen, al twintig jaar specialist voor wandelvakanties rondom de Middellandse Zee. STAP Reizen staat onder meer bekend om zijn keuze van aantrekkelijke accommodaties langs de route en die expertise is nu ook ingevoerd bij TRAP Reizen. De routes zijn ingedeeld in overzichtelijke etappes waardoor er naast het fietsen genoeg tijd over blijft om te genieten van het verblijf in de accommodaties en de lokale keuken. TRAP Reizen organiseert verder het vervoer van uw eigen fiets of zorgt voor een goede huurfiets bij het beginpunt van de route. Voor deze route kunt u beschikken over een eigen gps-track met daarin de route naar de accommodaties opgenomen. De volgende reizen worden nu aangeboden:

Salzburg – Venetië
Een grote afwisseling aan landschappen tussen de stad van Mozart en de stad van Vivaldi. Ook dwars door de bergen kenmerkt deze route zich door het grote aantallen kilometers over vrijliggende fietspaden.

Rondje Veneto:
Venetië – Treviso –Proseccogebied – Bassano –Vicenza – Venetië
Een heerlijk rustig rondje langs de pronksteden van de Veneto en de villa’s van Palladio. De lieflijke heuvels van het Prosecco-gebied zullen iedereen verrassen.

Naar de Riviera:
Basel – Riviera – Nice

Op weg naar Rome III:
Pisa – Siena – Orvieto – Rome

In het komende seizoen wordt dit uitgebreid met:

Toscane en Umbrië:
Florence – Siena – Assisi – Spleto – Orvieto

De Noord-italiaanse cultuursteden:
Lugano – Como – Bergamo – Verona – Vicenza – Venetië

Op weg naar Rome II:
Lugano – Como – Mantova – Modena – Pistoia – San Gimignano en Florence.

Benjaminse Uitgeverij verzorgt het kaartmateriaal voor deze georganiseerde reizen, de organisatie is geheel in de handen van TRAP Reizen. Zie verder www.trapreizen.nl
Zoefietsvakanties
Zoefietsvakanties stelt individuele fietsvakanties op maat samen. Dit betekent dat Zoef uw reis vooraf voor u organiseert. Hierdoor kunt u vanuit huis vertrekken en op de fiets of op een andere wijze naar het beginpunt van een route van Paul Benjaminse reizen. U geeft aan Zoef door hoeveel kilometer per dag u wilt fietsen, hoeveel rustdagen u wilt inlassen, wat de reisperiode is en wat uw voorkeur is qua accommodatie (hotel, B&B, trekkershut, etc). Zoef stippelt voor u de reis uit, boekt de accommodaties en regelt indien van toepassing het vervoer naar en van het begin- en/of eindpunt, waarna u zelfstandig de fietsreis gaat maken.

Voorbeeld: de Maasroute naar Langres, terug naar Metz en dan via de Veloroute du soleil terug naar Maastricht. Vanaf Maastricht is dit ongeveer 1210 km, eventueel uit te breiden met vertrek- en eindpunt vanuit huisadres. De route is ook in te korten door te fietsen tot Bannoncourt en dan via Pont-a-Mousson en Metz terug te fietsen naar Maastricht. Deze optie is 815 km. Natuurlijk kunt u ook naar een eindpunt fietsen en terug met de trein, of de fiets terug laten brengen door een transportbedrijf.

U bepaalt wat en hoe u het wilt en Zoef regelt vooraf alles voor u, zodat u zorgeloos op vakantie kunt gaan. Bezoekt u voor meer informatie de website: www.zoefietsvakanties.nl
Fital
Fital reizen organiseert op 30 september weer een reis van Basel naar Rome met bagagevervoer. De eerste reis van dit jaar is op 30 april dit jaar van start gegaan. De deelnemers fietsen dagelijks in hun eigen tempo en zullen binnen drie weken met een enkele rustdag het einddoel bereiken. Meer informatie over de reis vindt u bij:
www.fital.nl
www.cyclingtours-europe.com

 

Onbegrensd Fietsen
HOME
Nieuws
Bestellen
Georganiseerde Reizen
Boeken over Ons
GPS
Links
Contact
Algemene voorwaarden

Routes
Fietsen naar Rome
Fietsen naar Barcelona
Fietsen naar Parijs
Fietsen door Ierland
Fietsen door Griekenland
Fietsen naar Andalusië
Fietsen naar Venetië
Fietsen door de Provence
Fietsen naar de Rivièra
Fietsen met Deel 0
Fietsen van Salzburg naar Venetië
Fietsen door Midden-Europa

Fietsen in
België
Frankrijk
Italië
Zwitserland
Oostenrijk
Spanje
Slovenië
Kroatië
Ierland
Toscane
Umbrië
Griekenland
Portugal
Tsjechië